HomeGeen categorieMet de fiets op vakantie

De fiets is handig om boodschappen te doen of als vervoersmiddel (als je alleen bent) naar werk of school. De meeste mensen denken er niet aan om met een bepakte fiets de wereld te gaan verkennen en op vakantie te gaan. De meeste mensen zullen moeten lachen om het voorstel en zeggen dit is geen vakantie maar dit noemt men een expeditie vol ontberingen en met de nodige gevaren! Wij zullen niet beweren dat het altijd rozen geur en maneschijn is als u berg op moet fietsen en wind tegen heeft, maar het ultieme gevoel van vrijheid vindt u nergens anders.

De fietstoerist is niet gebonden aan de klok dus u bepaald zelf uw tempo, heerlijk! in deze hectische tijden. Het kunnen afstappen om een foto te nemen of om uit te rusten en te genieten van het uitzicht is nooit makkelijker geweest dan met de fiets. Het hebben van een fiets betekend nooit meer op zoek naar een parkeerplaats voor uw auto, u zoekt een mooi plekje op en plaats daar gemakkelijk uw fiets. Krijgt u pech tijdens uw vakantie, tijd gebrek of wordt u on verhoop ziek op uw vakantie? dan is het vaak mogelijk uw fiets op een bus te leggen en zo u makkelijk verder te verplaatsen.

De fietsvakantie is een hele gezonde vakantie. De fiets waarmee je op pad bent zorgt ervoor dat je tijdens de vakantie voldoende beweging krijgt. De fiets zorgt er ook voor dat geen weggetje te smal is voor jou en je fiets, dus de verste uithoeken kunnen worden bezocht door jou en je stalen ros.

Alle voordelen op een rij:
– Gemakkelijk te stallen
– zeer flexibel
– gezond
– goedkoop omdat er geen benzine in je fiets hoeft
– Klein, waardoor onbereikbare plekken bereikbaar worden

Met de fiets op vakantie

Reacties zijn gesloten.