HomeGeen categoriefietsen een leuke bezigheid
Fietsen in Nederland

In Nederland wordt veel gefietst. Nederland is een uitnodigend land om te fietsen. Het platte aard oppervlak bied weinig belemmeringen voor een lekker fietstocht. Ook de fietspaden in Nederland zijn uitnodigend door de goede staat waarin ze verkeren en omdat deze veelal gescheiden zijn van de weg waar auto’s rijden. De fiets is een kwetsbare bestuurder tussen al het gemotoriseerde verkeer, in Nederland zijn er dan ook wetten die de fietser beschermen bij ongelukken.

Uit op de fiets

Met fiets op stap is niet alleen leuk maar ook gezond. Bewegen is goed voor het lichaam. Tijdens het fietsen worden spieren gebruikt als krachtbron. De spieren krijgen door deze oefening een goede training en ze verbranden calorie├źn waardoor minder op het lichaam kan worden opgeslagen. Met fiets kun je gemakkelijk naar verschillende bestemmingen verplaatsen. De fiets komt niet in de file te staan, de fiets vervuilt niet en de fiets is gezellig doordat je met elkaar kunt praten zonder herrie makende motoren.

Wat kun je doen op de fiets

Met de fiets zijn verschillende tochten door Nederland te maken. Hierbij kun je denken aan fietsen door het dorp of over de dijk van dorp naar dorp. Je kunt de fiets pakken naar een plaatselijk pretpark of natuurpark. Met happen en trappen is het mogelijk om fietsen af te wisselen met eten en drinken tijdens het fietsen. Tijdens het fietsen wordt u dan verrast met 4 tussenstops en 5 heerlijkheden tijdens deze actieve activiteit.

Eten en fietsen

 

 

Reacties zijn gesloten.